Berlocker

Handgjorda små söta berlocker och miniatyrer från Becca Design – här hittar du unika berlocker som är tillverkade för hand i cernitlera, fimolera och silver. Berlockerna föreställer små godisbitar, bakverk, frukter, tårtbitar och annat smått och gott.

Alla smyckesdelar (öronkrokar, berlocklås m.m.) är i äkta sterling silver 925, de passar perfekt för dig som har nickelallergi då det är nickelfria berlocker. Välj en eller flera berlocker som du trär på en armlänk så att du kan göra ett eget berlockarmband. Du kan även köpa en berlock som du fäster på halskedja. Berlock armband eller halsband från Becca Design är en populär present att ge bort.

Skapa ditt egna unika berlockarmband

Du kan även själv skapa ditt egna unika berlockarmband genom att välja ut dina favoriter bland berlockerna och sen köpa till en armlänk i äkta silver.

Armlänken är perfekt för att fästa en eller flera berlocker på och den är även reglerbar vilket gör att den passar de allra flesta handleder (både vuxen och barn). Du kan köpa armlänkar och halskedjor här på Becca design som är perfekt anpassade för att fästa berlockerna i.

Alla smyckesdelar (berlocklås m.m.) är i sterling silver (925). Berlocksmyckena är tillverkade i cernitlera, fimolera och/eller silver.

Välj berlocker till armband

Du kan både välja en eller flera berlocker till armband. Väljer du flera rekommenderar vi att du väljer berlocker som på något sätt hör ihop – det kan vara att alla föreställer godisbitar, blommor eller att de är i samma färg. Du bör även välja berlocker till armband som är i ungefär samma storlek så att du inte har en berlock som är väldigt liten och en annan som är väldigt stor.

Ger du bort ett armband med berlocker i present kan du börja med att köpa en armlänk i silver och en berlock. Sen kan personen fortsätta att samla Berlocker från Becca Design eller fästa andra berlocker hen har i sin ägo på armbandet.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.