Örhängen

Här hittar du alla Becca Designs örhängen, både handgjorda och egendesignade örhängen såväl som utvalda örhängen som vi tycker är roliga och söta och passar in i stilen. Du hittar både miniatyrer med små söta berlocker, statement örhängen och stora örhängen.

De handgjorda örhängena är tillverkade i cernitlera, fimolera och/eller silver. Alla handgjorda örhängen har öronkrokar i sterling silver (925) och är alltså bra för alla allergiker, vi säljer endast nickelfria örhängen.

Visar 1–80 av 118 resultat

Unika, coola & roliga örhängen

Fokus hos Becca Design är på roliga, unika, söta och annorlunda örhängen, och är för dig som tycker det är roligt med att ha en ostkrok eller semla hängandes i örat, eller som tycker att våra ananas- och melon-örhängen är riktigt snygga.

Vi har örhängen för alla årstider och högtider, på Halloween passar spökörhängena bra, under julen får du ta på dig ett par skumtomtar eller pepparkakor. Till sommaren passar glasspinnar, blommor eller melonskivor bättre. När hösten har kommit så är det dags att ta på sig höstlöven eller kantarellerna. Det finns även hoops örhängen.

Alla örhängen hos Becca Design har antingen öronkrokar av sterling silver (925), har sterling silver som tillval eller är tillverkade i nickelsäkra material. Det är alltså alla nickelfria örhängen.

Vi har även stiftörhängen för dig som hellre fäster dina smycken med stift, självklart i silver det med. Stiftörhängen hänger inte fritt på samma sätt som örhängen med krok utan är fästa mot örat och ofta lite mindre.