Örhängen

Här hittar du alla Becca Designs örhängen, handgjorda unika egendesignade och coola örhängen. Du hittar både miniatyrer med små söta berlocker såväl som statement örhängen och stora örhängen. Retro örhängen med modern touch präglar många av de nyare örhängena.

De handgjorda örhängena är tillverkade i cernitlera, fimolera och/eller silver. Alla handgjorda örhängen har öronkrokar i sterling silver (925) och är alltså bra för alla allergiker, vi säljer endast nickelfria örhängen.

Visar alla 174 resultat

Unika, coola & roliga örhängen

Fokus hos Becca Design är på roliga, unika, söta och annorlunda örhängen, och är för dig som tycker det är roligt med att ha en ostkrok eller semla hängandes i örat, eller som tycker att våra ananas- och melon-örhängen är riktigt snygga.

Coola maffiga örhängen

Flera av Becca Designs nya örhängen har inspiration av 50- och 60-talet fast med en modern och futuristisk stil. Hit hör de stora smörblommorna och liquid dots-örhängena med både en ”flytande” och fast form. Paljett-örhängena är stora, maffiga och häftiga örhängen tillverkade av superlätt tunn fimolera.

smörblomma örhängen

Örhängen till olika årstider

Vi har örhängen för alla årstider och högtider, på Halloween passar spökörhängena bra, under julen får du ta på dig ett par skumtomtar eller pepparkakor. Till sommaren passar glasspinnar, blommor eller melonskivor bättre. När hösten har kommit så är det dags att ta på sig höstlöven eller kantarellerna. Det finns även hoops örhängen.

Nickelfria örhängen

Alla örhängen hos Becca Design har antingen öronkrokar av sterling silver (925), har sterling silver som tillval eller är tillverkade i nickelsäkra material. Det är alltså alla nickelfria örhängen.

Vi har även stiftörhängen för dig som hellre fäster dina smycken med stift, självklart i silver det med. Stiftörhängen hänger inte fritt på samma sätt som örhängen med krok utan är fästa mot örat och ofta lite mindre.