Om Becca Design & Rebecca Martinsson

Efter att Rebecca Martinsson var färdigutbildad direktris vid Tillskärarakademin i Göteborg var det tanken att hon skulle designa och tillverka kläder.

Så blev det inte. Rebecca började istället ”leka med lera” och tillverka små färgglada cupcakes, dammsugarebakelser och prinsesstårtor i fimolera som hon visade upp på sin blogg designnytt.se (numera designbecca.se) och sålde på Tradera.

Smycken med cupcakes var redan populärt i Japan så Rebecca ville både göra sina egna cupcakes men även ”försvenska” trenden och gjorde därför klassiska svenska bakverk och kakor som dammsugarbakelser, prinsesstårtor och jordgubbstårtor.

Karakteristiskt för vissa av smyckena är att de har ett litet bett i sig – någon har tagit ett smakprov. Bettet syns i exempelvis Sandwich-glassen, dammsugarbakelserna och i vissa chokladpraliner.

Några kända personer med Becca Design-smycken är bl.a. Maria Montazami som har ett ostbåge-halsband i sin ägo och Elsa Billgren som visat upp sitt prinsesstårte-halsband i bloggen.

Becca Design online sedan 2010

Nätbutiken BeccaDesign.se slog upp portarna den 19 februari 2010. Till en början fanns det bara handgjorda smycken i butiken men allt eftersom utökades sortimentet med även inköpta smycken och accessoarer. 2012 startade Rebecca även presentbutiken Sötaprylar.se, en butik med små söta och roliga prylar.

All tillverkning av smycken och lagerhållning har hittills skett hemma i lägenheten. Mellan 2013 – 2015 hade Becca Design en liten butik i Masthugget i Göteborg, butiken är numera stängd och lagret finns sedan 2015 i Lysekil.

Specialbeställda smycken

För dig som vill ha ett riktigt unikt smycke finns möjlighet att göra specialbeställningar, exempel på specialbeställningar som nu även finns i sortimentet är t.ex. Sushibrickor örhängenLakritspipa halsband och Ostbåge halsband (som bärs av ingen mindre än Maria Montazami).

Har du önskemål eller kanske tips på något smycke du skulle tycka vara kul att det tillverkades? Hör gärna av dig!

Uppdaterat 2018: tar tyvärr inte emot specialbeställda smycken just nu pga tidsbrist.

Bloggar du?

Vi samarbetar gärna med dig som bloggar och anordnar tävlingar, utlottningar m.m. Kontakta oss i så fall.

Återförsäljare

Är du intresserad av att bli återförsäljare till Becca Designs smycken? Vi kan säkert komma överens om något, hör av dig och berätta mer om vad du har tänkt dig.

Omdömen om Becca Design

Vad tycker då kunderna om Becca Design och smyckena? På alla produktsidor kan man skriva en recension/omdöme. 

Vi blir även oerhört glada om man skriver några rader om sin köpupplevelse på t.ex Trustpilot.

Butiksinformation och kontakt

Design by Rebecca Martinsson innehar F-skattsedel och har momsreg-nr: SE850118498301.

Copyright

Allt material i webbutiken är © Design by Rebecca Martinsson och är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Vill du använda dig av bilderna i webshoppen går det bra, men du måste uppge och länka till källan, dvs beccadesign.se.

Ps. de handgjorda smyckena är inte bara fina att bära på sig själv utan är även uppskattade presenter till t.ex. alla hjärtans dag och som julklappstips. Glöm därför inte att köpa med presentaskar till dina smycken!

Hitta smycken utifrån olika teman:

Alla hjärtans dag smycken Avokado smycken Blomma Cupcake Frukt & bär Garn smycken Geléhjärta Glass smycken Godisnapp Godis smycken Hallon Halloween Höst smycken Julsmycken Klassiska bakverk Kommande Lakrits Mat smycken MINI Edition Mors dag Nytt Paljett örhänge Pepparkaka Prästkrage Retro smycken Rosa Semla smycke Snacks smycken Sommar smycken Sushi örhängen & smycken Syrenblomma Tulpan Vår smycken