Statement örhängen

Maffiga statement örhängen från Becca Design – örhängen som verkligen syns! Med statement örhängen sticker man ut och hängena kan lätt piffa upp vilken vardaglig outfit som helst. Det som främst skiljer statement örhängen åt från andra smycken är att de är större, färggladare och mer levande.

Populära statement örhängen från Becca Design är framför allt de superlätta paljett-örhängena som finns i flera olika färger och de ”flytande” liquid dots-hängena.

Visar alla 94 resultat

Statement örhängen – örhängen som syns

Tanken bakom vissa av Becca Designs statement örhängen är att skapa något som inte är godis men ändå påminner om det, exempelvis Liquid dots örhängena. Det är färgglada och livliga örhängen, med en tydlig kontrast mellan det flytande glansiga hänget mot det matta knottriga stiftet.

liquid dots - statement örhängen

Statement örhängen med paljetter

För dig som vill ha ett örhänge som både ger uppmärksamhet, är stort men ändå riktigt lätt finns det paljettörhängen i många olika färger. Örhängena är tillverkade av lera som är utkavlad för att bli riktigt tunn, så trots att örhängena är stora väger de nästan ingenting.

statement örhängen paljetter

Att örhängena dessutom är designade och handtillverkade gör att de blir än mer unika. Alla statement örhängen har smyckesdelar som öronkrokar i äkta sterling silver (925) så att de även kan bäras av nickelallergiker eller dig som är överkänslig.