Äntligen pepparkakor!

Julen närmar sig med stormsteg! Jag försöker alltid att tillverka de smycken som flest önskar och står i kö på. Jag anpassar också efter säsong och nu är det julsmycken och julklappar som står i fokus. Är det något smycke som du vill att jag ska fylla på med så skriver du helt enkelt upp din mailadress på produktsidan, så får jag en bra överblick på vad som önskas. När jag väl fyller på med det smycke som du skrivit upp dig på kö till så får du ett mail att det är påfyllt.

Ibland kan det dröja innan jag fyller på med ett smycke, passa på att köpa när de finns i lager! De kan sälja slut snabbt om det är ett populärt smycke och det kan dröja innan jag fyller på med just det smycket igen.

Följande smycken kommer in i webbshoppen på torsdag 5:e november kl 19.

Äntligen fylls lagret på med pepparkakor!
Pepparkakshusen brukar vara väldigt populära och visst är dom söta? Skriv upp dig så att du inte missar dom här!
Vill du stå först i kö till pepparkaksgubbarnaskriver du upp din mailadress här!
Föredrar du stiftörhängen så kan du skriva upp dig på pepparkakshjärtan här, och pepparkakssnöflingor här!
Tacos örhängena vet jag att många redan väntar på, vill du också få ett mail när jag fyller på med dessa i webbshoppen så skriver du upp dig här!
Eftersom både skumtomtarna och lussekatterna är så poppis så kommer en ny påfyllning även med dessa. Skriv upp dig här för att få påminnelse för lussekatterna, och här för att skriva upp dig till skumtomtarna!
För att inte missa dammsugare örhängena skriver du upp dig här!
Prinsesstårtor örhängena är den perfekta julklappen till både stor och liten, för att inte missa dessa godbitarna så skriver du upp dig här!

3 svar på ”Äntligen pepparkakor!”

  1. Jag önskar att du kunde göra hårspännen också (^_^) Vore helfestligt med en lussebulle eller pepparkaka i håret under jullovet!

    Svara

Lämna en kommentar