Detta kommer i nästa påfyllning!

Mycket är slutsålt i butiken just nu, men inom kort kommer jag att fylla på med så mycket fint! Jag har ännu inte bestämt exakt vilket datum som jag fyller på. Men de smycken jag tänkt fylla på med under de närmsta veckorna är det ni hittar på förstasidan. Ett tips är att skriva upp din mailadress på produktsidan till det smycke du inte vill missa, då de kan sälja slut snabbt.

Några exempel på smycken som jag kommer fylla på med kommer här!

Tulpan örhängen och berlocker kommer fyllas på med. Finns i tre olika färger, vill du skriva upp dig på dessa så hittar du dom här!
Sushi kommer in både som stiftörhängen, hängande och sushibricka. Skriv upp dig här för att inte missa dessa.
Jag kommer fylla på med både böcker och kaffekoppar. Skriv upp dig här för böckerna och här för kaffekopparna.
Godishjärta - örhängen bild
Om du är sugen på ett par godishjärta örhängen så skriver du upp dig här!

4 svar på ”Detta kommer i nästa påfyllning!”

Lämna en kommentar