Årets första smyckessläpp!

Just nu ekar webbshoppen rätt så tomt men årets första smyckessläpp är inom synhåll. Redan den 16:e januari kl 11, närmare bestämt.

Glöm inte att du redan nu kan skriva upp din mailadress på produktsidan för att få ett mail direkt när jag har fyllt på i webbshoppen.

Jag tänkte fokusera på två olika smycken som känns väldigt aktuella just nu, nämligen semlor och snödroppar!

snödroppe örhängena är en nyhet som jag tänkt göra under flera år, så kul när det äntligen blir av och jag är dessutom helt förälskad i resultatet 😍.

Jag har en ny typ av öronkrok till snödroppen som jag tycker gjorde halva örhänget. Det är en lite längre variant så snödroppen hamnar lite längre ner och det blev så fint! Självklart är även dessa öronkrokar tillverkade i äkta silver ( sterling silver). Jag hoppas att ni gillar dom!

Semlorna kommer in både som örhängen, stiftörhängen och berlocker.

1 svar på ”Årets första smyckessläpp!”

  1. Hej! Tycker väldigt mycket om alla dina produkter.. de är roliga, söta, fräscha och unika anser jag! Ville beställa tulpan- örhängen och syren- örhängen+ matchande halsband;; men ser till min besvikelse att de är slutsålda😥 Hoppas verkligen att de snarast går att beställa igen! Tack på förhand /Catherine H

    Svara

Lämna en kommentar