Leveranstider & smyckessläpp under sommaren

Vi skickar era ordrar under hela sommaren men det är lite längre leveranstider, räkna med ungefär en vecka! Det kommer även vara lite längre tid emellan smyckessläppen. Jag kommer att göra ett smyckessläpp i mitten av juli och ett i mitten av augusti.

Jag tillverkar smycken efter säsong och just nu är det frukter, glassar och bär (bland annat) som gäller! Är det något speciellt smycke som du inte vill missa så kan du skriva upp din mailadress på produktsidorna, så får du ett mail när de finns att köpa igen.

Om du inte vill missa nästa smyckessläpp så är det en bra idé att följa mig på instagram, facebook eller prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Önskar er en solig sommar med mycket bad & bär! ☀️💦🍓

2 svar på ”Leveranstider & smyckessläpp under sommaren”

  1. Jag har genom åren köpt olika örhängen och berlocker. Jobbar i vården och gissa om mina örhänge gett upphov till mångas glädje. Jag har prinsesstårtor på kalas, semlor i semmeltider, kanelbullar på kanelbullens dag, garnnystan, spöken, lussebullar osv. Mina första smycken köpte jag på hantverksmässan i Båstad. Nu ska jag samla på mig lite berlocker till ett armband åt mitt barnbarn. Tusen tack för dessa smycken som gör skillnad i min vardag.

    Svara

Lämna en kommentar