Becca Design – Söta smycken på nätet

Här hittar du handgjorda smycken som är designade och tillverkade för hand av Rebecca Martinsson som ligger bakom Becca Design. Nedan hittar du smycken som är aktuella och går att beställa just nu. Då smyckena tillverkas för hand i små upplagor finns det stor risk att de blir slutsålda.

Smycken som finns att köpa nu

Just nu kan du beställa följande smycken som finns i lager:

Söta unika smycken av Rebecca Martinsson

Välkommen till Becca Design – en webshop med söta och roliga smycken på nätet!

Smyckena är miniatyrer som är tillverkade för hand och föreställer söta saker som godis & bakverk och frukter & bär.

  • Alla smyckesdelar (öronkrokar m.m.) är i äkta sterling silver (925) om inget annat anges
  • Fri frakt när du handlar för 600 kr (annars 39 kr)

Smycken som kommer snart – Ställ dig i kö!

Här får du en sneak peak på vilka smycken som kommer inom kort. Skriv gärna upp din mailadress redan nu på produktsidan så är du den första som får veta när lagret är påfyllt.

Smycken på nätet från Becca Design

De handgjorda smyckena föreställer framför allt sötsaker som godisbitar, bakverk, bakelser och tårtbitar. Du hittar många populära klassiker i sortimentet, som små söta prinsesstårtebitar, armband med bassett’s-berlocker, macarons, cupcakes, dammsugarebakelser, donuts, kanelbullar och kladdkakor.

Alla brukar kunna hitta sin favorit bland Becca Designs handgjorda godisbitar och bakverk. Dessutom finns smycken som föreställer annat ätbart smått och gott, som hamburgare, korv med bröd och ananas.

Smycken med sterling silver (925) – Nickelfria smycken

Becca designs handgjorda smyckena är tillverkade i Fimolera, en polymerlera som härdas i ugn för att stelna. Alla handgjorda smycken har smyckesdelar (öronkrokar, berlock-lås, halskedjor) i sterling silver (925) och är därmed hudvänliga och nickelfria och därför bra för dig som har nickelallergi eller är överkänslig.

Smycken som söta och roliga presenttips

Becca Design fokuserar på sina egendesignade och annorlunda smycken. Oavsett om du letar efter presenter till andra eller om du vill ha ett fint smycke till dig själv hoppas vi att du hittar det här i webshoppen. Många väljer att ge bort handgjorda smycken från Becca Design i julklapp eller födelsedagspresent.

Köpvillkor – Det här gäller när du handlar från Becca Design

Hos Becca Design gäller följande när du handlar:

  • 14 dagars öppet köp om du inte skulle vara nöjd med din beställning.
  • Fraktavgift: 39 kr, för beställningar över 600 kr är det fri frakt.
  • Leveranstid: 4-7 arbetsdagar normalt.