Handgjorda smycken

Här hittar du alla Becca Designs roliga och handgjorda smycken. Förutom annorlunda halsband, berlocker, snygga armband och söta örhängen hittar du även ear cuffs, hoops och andra statement örhängen.

Visar alla 173 resultat

Roliga smycken online

Smycken finns i många varianter och utformningar, här på Becca Design har vi ett brett sortiment av snygga och söta armband, halsband, ringar, dubbelringar, ear cuffs, och örhängen.

Självklart är smyckena nickelfria – antingen är de tillverkade i sterling silver (925) eller så har halsbanden, ringarna, örhängena, armbanden och de andra smyckena nickeltestats så att de är att betrakta som nickelsäkra (läs mer under ”Material” här på sidan).

Miniatyr-smycken med öronkrokar i sterling silver

Till många av örhängena kan du dessutom välja att du vill ha öronkrokarna i sterling silver, det kan vara att rekommendera om du vet med dig att du är extra känslig. Alla handgjorda smycken har smyckesdelar (öronkrokar, berlocklås m.m.) i sterling silver (925).

Vill du ha annan längd på halskedjorna till de handgjorda smyckena är det inga problem, skriv då bara en kommentar till din beställning så fixar vi det.